Снег и саобраћајна незгода направили колапс у саобраћају, на десетинe аутомобила заглављено у колони 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Снег и саобраћајна незгода направили колапс у саобраћају, на десетинe аутомобила заглављено у колони
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
27.02.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - На магистралном путу од Ужица ка Златибору у поподневним сатима дошло је до саобрћајне незгоде која је
Фото: РИНА

изазвала колапс у саобраћају на овој деоници. Дугачка колона возила формирана је пре улаза у тунел, а возачи су дуже од пола сата чекали да наставе пут.


"На путу је прави колапс, због снега је смањена видљивост, а саобраћајна незгода само још додатано погоршала ствари. Чекамо чистач да прође како би могли безбедно да наставимо пут, овако не смемо да се усудимо даље", каже за РИНУ један од возача.


Претпоставља се да је узрок незгоде неприлагођеност вожње условима на путу, јер је због снега који је падао претходних сати коловоз био клизав. Услед неприлагођене вожње на овој деоници дошло је и до попречивања шлепера на путу.


Суснежица и снег који су током ноћи падали на овом подручју нису иазазвали друге веће проблеме, сви путеви првог приоритета су проходни, а механизација је на терену уколико дође до интензивирања падавина.


"Путеви се чисте по приоритетима, механизација је упућена на критичне тачке. За сада је ситуација у свим правцима под контролом и није било потребе да уводе забране за шлепере. Још једном апелујемо да возачи и даље на пут крећу са зимском опремом, да не претичу чистаче ако их сустигну на путу и да своју вожњу прилагоде условима на коловозу", изјавио је Ален Мушановић из ЈП Путеви Ужице.


Сви путеви су проходни и на територији Новог Пазара, као и критичне тачке које воде ка Пештеру.


ГЗС/ РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Saobracaj udes cajetina kolona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.829.955 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)