Завршни радови у Ратарској улици у Ужицу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Завршни радови у Ратарској улици у Ужицу
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
14.12.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Асфалтирањем саобраћајнице завршава се комплетна реконструкција Ратарске улице

вредна око 23 милиона динара. Поред новог асфалта замењена је водоводна мрежа и изграђена кишна канализација, наводи се на сајту града Ужица.

Како је истакао директор ЈКП „Водовод” Душко Љујић замењена је водоводна линија фи 100 у дужини од око 230 метара и урађено 26 нових прикључака.

Директор ЈКП „Водовод” Душко Љујић, фото: сајт града Ужица

„Водовод је извео радове вредне око 3,5 милиона динара чиме је пре свега обезбеђено квалитетније снабдевање грађана водом у овом делу улице. Иако су грађани негодовали током извођења радова сигуран сам да ће већ сутра када улица буде у функцији бити веома задовољни,” казао је Љујић.

Асфалтирање улице је поверено ЈКП „Нискоградња” и према речима директорке Снежане Милутиновић до петка улица ће бити асфалтирана.

Директорка ЈКП „Нискоградња” Снежана Милутиновић, фото: сајт града Ужица 

„Биће уграђено око 2 500 квадрата асфалта у два слоја, а пре самог асфалта у овом делу улице урађена је кишна канализација и замењена подлога. Део ивичњака је поправљен, а део замењен новим, тако да сада имамо у потпуности реконструисану улицу која ће, надам се до петка бити у функцији”, истакла је Милутиновић.

Током овогодишње грађевинске сезоне делимична или комплетна реконструкција рађена је и у улицама Иве Андрића, Кондиној, Златарској, Светозара Марковића, Солунској и Јеловогорској улици. Завршени су радови на асфалтирању Улице Александра Вучковића у Севојну, а асфалтирањем Ратарске улице ЈКП ”Нискоградња” завршава овогодишњу грађевинску сезону. Док временски услови буду повољни радиће се на санацији ударних рупа и прекопа на градским саобраћајницама.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice asvaltiranje vodovod radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.491.554 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)