Градски базен у Чачку спреман за прве купаче: Сутра званично отварање 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Градски базен у Чачку спреман за прве купаче: Сутра званично отварање
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Након великих проблема са временским условима који нису личили на лето и неколико одложених термина,

сезона купања на градском базену почиње у петак, 19. јуна. Радници Спортског центра „ Младост ′′ су већ одрадили све припремне активности, тако да је све спремно за нови почетак.

 

„Почели смо припреме већ половину прошлог месеца. Као и све отворено купање у Србији, имамо суочавање са истим проблемом, а ово су јако лоши временски услови за ово доба године. Време је и даље сасвим паклено, али нема више чекања. Сутра отварамо капије базена и позивамо све наше суграђане да уживају у садржају који нудимо на нашем базену у наредној сезони. Поред наших радника, ту су и медицинске, спасилачке и контролне службе које ће водити рачуна о кућном реду на базенима. Искористио бих прилику и да апелујем на све купаће да воде рачуна и о својој и о безбедности других посетилаца, било да су у води или на плажи - рекао је директор СЦ ′′ Младост ′′ Милош Стеванић.

Mилош Стеванић, директор СЦ „Младост"

Радно време базена је сваког дана од 8,30 до 20 часова. Цена дневне карте се није мењала од 2010. године и износи 150 динара. Није било промена када је реч о месечним (2.000) и сезонским пропусницама (4.000). И ове године, три корисника плус картица имаће ограничене погодности када је реч о куповини сезонских пропусница. Ова пропусница за целу породицу (без обзира на број чланова) износи 7.500 динара, док ће за појединачне сезонске пропуснице морати бити 2.000 динара. Носиоци Вукових диплома основних и средњих школа са територије града Чачка имаће и ове сезоне право на бесплатну сезонску пропусницу.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Bazeni sportski centar mladost pocetak kupalisne sezone

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.593 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)