Радови у Месној заједници Качер 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радови у Месној заједници Качер
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
02.08.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - У ужичкој Месној заједници Качер ових дана асфалтирано је 11 путних праваца, укупне дужине око 1.700 метара,

саопштено је на званичном сајту града Ужица.

Градоначелник Ужица Тихомир Петковић је приликом обиласка радова у засеоку Зарићи навео да је у готово свим засеоцима ове велике месне заједнице са више од 370 домаћинстава урађен по неки пут.

„Веома је важно створити не само боље услове за живот већ и за привредну активност, за људе који стварају овде и живе од рада. Стварамо услове да у селима млади људи могу да остану да живе и раде“, река је Петковић додајући да су у Зарићима предходних година доста урадили.

„Оно што је најважније, прошле године смо коначно решили питање воде, ове године настављамо са асфалтирањем и наравно да има ту још ствари које треба урадити, али чињеница је да Град Ужице последњих неколико година улаже значајно више средстава из градског буџета у реконструкцију путева у сеоском подручју него што је то раније био случај“, рекао је Петковић и наводећи да се Ужице, као и друге локалне самоуправе у Србији, суочава са мањком квалитетних извођача радова, па је и то један од разлога што се прошлогодишњи уговори тек сада реализују.

Средства за радове у МЗ Качер, у износу од око 6 милиона динара, обезбедили су Град Ужице и грађани.

Упоредо са радовима у Качеру, када су сеоске месне заједнице у питању, изводе се и радови на саобраћајној нфраструктури у Стапарима односно Карану и Трнави, а након тога машине се селе у Гостиницу односно Буар, Дубоко, Волујац и Белу Земљу, Љубање и Злакусу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.456.226 посета
Тренутно на сајту: 471 посетилац(a)