Канцеларија за младе из Чачка организовала поделу новогодишњих пакетића 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Канцеларија за младе из Чачка организовала поделу новогодишњих пакетића
Trenutno na sajtu: 538       |       Podeli:
28.12.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Већ седму годину за редом Канцеларија за младе из Чачка у сарадњи са
Фото: ГЗС

студенстском организацијом Осмех на дар организује прикупљање материјала за новогодишње пакетиће који ће у последњој седмици децембра бити подељени деци социјално или здравствено угрожених породица.


У фокусу ове акције ће бити корисници Установе „Зрачак”, особе са инвалидитетом у оквиру удружења дистрофичара и параплегичара, ученици школа и вртића који долазе из најсиромашнијих породица, као и деца из чачанске болнице. Из канцеларије за младе истичу важност повезаности свих установа када је ова акција у питању.

Марјана Петронијевић, координаторка Канцеларије за младе из Чачка, Фото: ГЗС

 

„Без наших партнера на локалном нивоу као што су школе, установе културе, вртићи и слично ова акција не би била толико успешна, јер они уораво у оквиру својих установа прикупљају материјал који нама на крају достављају и од тога наши волонтери праве новогодишње пакетиће”, каже Марјана Петронијевић, координаторка Канцеларије за младе Чачак.


Они без којих свакако ни би било ове, као ни многих других акција јесу волонтери који су активно укључени у рад Канцеларије за младе.

 

Ивана Тутуновић, волонтер Канцеларије за младе из Чачка, Фото: ГЗС


„Ја сам дугогодишњи волонтер Канцеларије за младе. Почела сам са осликавањем вртића и наставила сам да се укључујем у остале акције. Сматрам да је овај вид хуманости јако битан за нас младе јер тако развијамо емпатију међу нама” рекла је Ивана Тутуновић, волонтер у Канцеларији за младе.

 

Како сами волонтери кажу, кроз ову и сличне акције на помажу само онима којима је помоћ намењена, већ и сами себе унапређују кроз развој способности комуникације и унапређења пословних способности.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


humanost paketici mladi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.479.545 посета
Тренутно на сајту: 538 посетилац(a)