Двери обележиле крсну славу и 21. рођендан 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери обележиле крсну славу и 21. рођендан
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
27.01.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Нема исправнијег, бољег, тачнијег и напреднијег пута од Светосавског пута, за народ
Двери обележиле крсну слави и 21. рођендан, фото: ГЗС

и српску државу. Нема већег Европљанина и човека који је више утицао на српску историју и пут од јединог инстинског оца наше нације Светог Саве, казао је лидер покрета Двери Бошко Обрадовић на обележавању страначке славе, и додао да је овај покрет већ 21 годину на том светосавском путу.

Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

Данас обележавамо крсну славу Светог Саву, али и 21. рођендан па смо сада и по америчким стандардима постали коначно пунолетни”, рекао је Обрадовић.

Он је истакао да посебно честита Савиндан свим Србима који прослављају славу у Црној Гори, на хришћански и величанствен начин, литијама у свим црногорским градовима и селима.

“Честитам свим Србима широм српске дијаспоре, на Косову и Метохији и да знају да ћемо наставити нашу борбу за очување Косова и Метохије, да је Косово у саставу Србије и да никакво разграничење, корекција граница, кршење Устава и рушење територијалног интегритета и суверенитета за нас није замисливо и допустиво и ако наша власт евентуално размишља у томе правцу онда ће имати исто тако догађање народа како се тренутно дешава у Црној Гори и овде у Србији, ако некоме падне на памет да стави потпис на предају и признање независног Косова”, рекао је Обрадовић.

Домаћин славе Александар Танасковић обраћајући се свим присутним гостима казао је да је Покрет Двери већ 21 годину на политичкјој и друштвеној сцени Србије.

Домаћин овогодишње славе Александар Танасковић, фото: ГЗС

“За све ово време прошли смо кроз бројне фазе и нашим деловањем оставили смо траг. У време док смо били невладина организација покренули смо бројне важне теме, а данас смо део Савеза за Србију и сигурно једно од најпрепознатљивијих политичких партија на конзервативној политичкој сцени Србије”, казао је Танасковић.

Домаћин овогодишње славе Александар Танасковић и Миленко Пауновић домаћин следеће славе фото: ГЗС

Он је додао да су Двери у овом политичком тренутку посвећен развоју идеје Савеза за Србију да се мора изборити за фер и поштене изборне услове како би грађани имали између чега да бирају.

“Наглашавам да бојкот избора није сам себи циљ, већ средство како би људи данас, сутра могли да бирају између различитих идеја и политичких опција. Надам се да ћемо на том путу истрајати и да ће до краја године Србија прећи у потпуно нову фазу поштеније, сређеније земље која ће бити много привлачнија и пожељнија за останак младих у њој”, закључио је Танасковић.

Он је данашње домаћинство славом предао свом страначком колеги Миленку Пауновићу који ће бити домаћин следеће године.

Обележавању крсне славе су осим бројних чланова и симпатизера Двери, присуствовали и председник Градског одбора Народне странке др Александар Радојевић као и повереница Демократске странке у Чачку Мирјана Миленковић Таловић. 

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak dveri slava bosko obradovic sveti sava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.453.315 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)