CHC Чајетинa: 2.500 напредњака брани споменик од хипотеке 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
CHC Чајетинa: 2.500 напредњака брани споменик од хипотеке
Trenutno na sajtu: 573       |       Podeli:
02.07.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина – На Шуматном брду, на локацији Споменика данас су представници СНС Чајетина одржали миран

скуп који је уредно пријављен надлежним органима.

Повереник СНС Чајетина Иван Филиповић каже да је скуп одржан у име одавања помена палим борцима и рањеницима за слободу из Другог светског рата.

,,На данашњем скупу је указано на неодговорно понашање општинских власти које су парцелу на којој се налази овај споменик ставиле под хипотеку у сврху кредитног задужења”, казао је Филиповић и додаје да је било питање зашто није урађена препарцелација и локалитет овог споменика и зашто је био изузет оптерећењем хипотеке, јер то није људски и морално.



Филиповић наводи да су организацију скупа пратиле најгоре увреде и претње  у организацији председника општине Чајетина Милана Стаматовић, путем друштвених мрежа и креирања атмосфере линча.

,,Упркос свему томе данас је 2.500 храбрих људи мирном шетњом до Споменика подржало и одало почаст страдалницима из Другог светског рата и послало поруку мира онима који су нас дочекали мржњом. Скуп је протекао у мирним условима, без инцидената и уз професионалан надзор полицијских службеника”, истакао је повереник СНС Чајетина Иван Филиповић.

CHC 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.930.060 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)