Јапанска компанија обишла локацију за потенцијално инвестирање у Пријепољу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Јапанска компанија обишла локацију за потенцијално инвестирање у Пријепољу
Trenutno na sajtu: 634       |       Podeli:
07.07.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Представници јапанске компаније „Sumitomo Electric Bordnetze“ су у оквиру обиласка

више општина и градова у Србији посетили и општину Пријепоље. Циљ посете је формирање базе инвестиционих локација за потребе сопствених пословних активности, наводи се на сајту општине Пријепоље.

У разговору са општинским руководством изнели су податке о свом инвестиционом пројекту и неопходним условима за отварање погона за производњу електричних каблова за аутомобиле. Потребни услови за призводну халу од 30.000 метара квадратних подразумевају и обезбеђивање парцеле са укупном површином од пет хектара.

Канцеларија за локално економски развој је презентовала потенцијалне локације, након чега су представници компаније „Sumitomo Electric Bordnetze“ и локалне самоуправе обишли локацију у Ивању. Пре доласка у Пријепоље, представници компаније, коју је предводио Милан Крстић из Немачке привредне коморе, посетили су општину Прибој. Након обиласка општине Пријепоље петочлани тим компаније „Sumitomo Electric Bordnetze“ је отпутовао у Ниш.

Компанија „Sumitomo Electric Bordnetze“ је једна од 109 компанија „Sumitomo Group“ која послује у 14 држава на 41 локацији и запошљава око 40 хиљада људи. Бави се производњом електричних жица и каблова за аутомобиле.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje japan investicija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.133.309 посета
Тренутно на сајту: 633 посетилац(a)