Стиже помоћ за породицу Којић у Ваљеву 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Стиже помоћ за породицу Којић у Ваљеву
Trenutno na sajtu: 275       |       Podeli:
01.02.2018 | 0 коментар(а)



Ваљево - Породица Милана Којића који је пре десет дана погинуо на пружном прелазу у ваљевском селу Попучке остала је без јединог хранитеља.



Троје малолетне деце живе у кући без струје са мајком која је пореклом Филипинка. Марнит нема држављанство тако да самим тим не остварује никаква права. Милан је за живота зарађивао надничењем али то није било довољно да би се измирио дуг за струју, па они две године живе у мраку. Најстарији Лука преузео је бригу о кући, а жеље сестара више су него скромне.

Хумани људи и општина нису из заборавили.

„Најпре ћемо помоћи породици тако што ћемо обезбедити здравствене књижице за децу, а мајка ће добити држављанство, јер већ 18 година живи овде. Имамо анонимне донаторе који ће измирити њихов дуг за струју као и помоћи око реконструкције куће", рекао је градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић.

Градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић, фото: Принтскрин Пинк

На жалост овај пружни прелаз у црно је завио око 20 породица а са Миланом је истог дана живот изгубио и Велимир Ђедовић. Обезбеђивање ових прелаза биће приоритет Железница Србије и града Ваљево.

 

Прилог продукције Глас западне Србије емитован је у Дневнику на ТВ Пинк и можете га погледати од 29:30 до 31:35 минута.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1873&v=ncZZY1UCanU

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.447.859 посета
Тренутно на сајту: 275 посетилац(a)