Металац хвата задњи воз за опстанак: Преко потребна победа над Радником у Сурдулици 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Металац хвата задњи воз за опстанак: Преко потребна победа над Радником у Сурдулици
Trenutno na sajtu: 279       |       Podeli:
28.04.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - И даље је све у нашим рукама, колико год изгледало непријатно место

на којем се тренутно налазимо, рекао је Милија Жижић, тренер милановачког прволигаша уочи данашње фудбалске утакмице у Сурдулици.

Утакмица 33. кола првенства Србије Радник – Металац на програму је у 16 сати, Металац је на зачељу табеле са 28 бодова и најближи пратилац у "безбеднијој зони" бежи му већ четири бода.

Тренутно су ту Нови Пазар и Раднички из Крагујевца, на местима са којих се иде у даље доигравање са екипама из Прве лиге Србије.

Иако се на крају регуларног дела сезоне чинило да је Металац у стању да можда и преброди препреке на путу до сигурног опстанка, нема сумње да би у постојећој констелацији односа, када заостају чак седам бодова за таквим тимовима, у Милановцу били задовољни трећим или четвртим местом отпозади.

Милановчане данас у Сурдулици, а у понедељак у Новом Саду против Пролетера очекује тежак распоред јер имају два узастопна гостовања.
"Небитно је више где се игра. Битно је да се игра и ми немамо тај луксуз да вагамо и гледамо чији је терен. Добро је за нас што је опет све у нашим рукама. Нажалост, у претходној утакмици нисмо узели читав плен, већ само бод, али је позитивно што смо тиме стали на пут поразима после Напретка и Колубаре", казао је Жижић и додао да би било најбоље да у Сурдулици одиграју не само квалитетан меч, већ и да дође до адекватног резултата.

Он је свестан да се последњих петнаестак, двадесет дана Металац налази на дну и да то не изгледа нимало пријатно, али истиче и да дубоко верује да је све изводљиво и склоно промени у корист екипе коју предводи.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.228.950 посета
Тренутно на сајту: 280 посетилац(a)