Čajetinski odbornici imenovali Svetlanu Jovanović za glavnog opštinskog urbanistu 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Čajetinski odbornici imenovali Svetlanu Jovanović za glavnog opštinskog urbanistu
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
20.07.2023 | 0 коментар(а)



Čajetina - Odbornici su usvojili izveštaj o radu sa finansijskim izveštajima javnih preduzeća, Komunalno,



Vodovod i Gold gondola, kao i izmene plana rada Zlatiborskog eko agrara. Usvojen je Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Čajetina, a izvršene su i određene izmene u nadzornom odboru Zlatiborskog eko agrara, kao i manje izmene finansijskog plana ovog privrednog društva. Takođe, data je saglasnost na Statut novoosnovanog Kulturnog centra Zlatibor iz Čajetine, a doneto je i nekoliko odluka o otuđenju građevinskog zemljišta neposrednom pogodbom i nekoliko ispravki rešenja o međusobnom uređenju komunalnog opremanja odnosno izgradnji infrastrukture, sumirao je rad sednice Skupštine opštine Čajetina njen predsednik Arsen Đurić.

Odbornici su usvojili odluku o glavnom urbanisti opštine Čajetina, a na osnovu nje izvršili i imenovanje Svetlane Jovanović na tu funkciju.


Đurić je najavio skoro održavanje nove skupštinske sednice na kojoj bi trebalo da bude usvojen rebalans budžeta kako bi se planirale neke nove infrastrukturne aktivnosti koje nisu bile planirane osnovnim budžetom.

„Imaćemo još jedan tender za izgradnju puteva i ulica na teritoriji čitave opštine, završavaju se radovi na obilaznici oko Zlatibora i dobili smo određena sredstva od Ministarstva građevine, tako da ćemo krenuti sa izgradnjom pešačke i biciklističke staze od početne stanice Gold gondole do međustanice odnosno do Ribničkog jezera u dužini od pet kilometara. Nadam se da ćemo tu investiciju uspeti da realizujemo u toku ove godine”, rekao je Đurić.


Glas zapadne Srbije




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina skupstina urbanista

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.333.948 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)