На Краљевом тргу сто кућица за сувенире 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
На Краљевом тргу сто кућица за сувенире
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
23.11.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - Златибор као најпосећенија планина у Србији, својим гостима нуди бројне садржаје како у зимском тако и у летњем периоду.
Кућице за сувенире на Златибору,фото: ГЗС

Бројни посетиоци успомене ће однети у срцу, али поред тога увек кући желе да понесу и неки сувенир или аутентични производ златиборског краја.

До сада су се домаће кућне радиности продавале на привременим локацијама по центру Златибор, али убудухће то неће бити тако.

„Сам трг добија нови изглед и биће посвећен деци и туристима, а за продавце сувенира и традиционалних производа нашег краја смо определили нови простор”, рекао је председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

Према његовим речима у наставку трга је изграђено преко стотину објеката који су намењени породичним фирмама и малим произвођачима. Стаматовић је навео да је посао иако веома обиман, завршен у року од шест месеци.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kucica zlatibor suveniri

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.508.855 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)