У Гучи завршено асфалтирање путног правца Гуча-Ђуровића брдо 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
У Гучи завршено асфалтирање путног правца Гуча-Ђуровића брдо
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
21.10.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - У Гучи је завршено асфалтирање путног правца Гуча-Ђуровића брдо у укупној дужини од 2.400 метара.

„Вредност радова је преко 25 милиона динара. Овај путни правац је асфалтиран уз помоћ Јавног предузећа „Путеви Србије“. Са господином Зораном Дробњаком, који је спознао потребу асфалтирања овог путног правца и сходно томе нам помогао, и ове године имамо изузетну сарадњу. Ширина пута је 3 метра, путни правац је урађен квалитетно и у року, а извођач радова је Јавно предузеће „Путеви Ивањица“, рекао је у Гучи председник општине Лучани, Миливоје Доловић.
„Општина Лучани ове године из свог буџета издваја преко 128 милиона динара за асфалтирање по систему 3:1, а у буџету за наредну годину биће планирано још више средстава за ову намену“, истакао је председник општине Лучани, Миливоје Доловић.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.624.321 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)