Недеља са председником - Србија, наша најлепша и једина, ево како је изгледала ова радна седмица Александра Вучића 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Недеља са председником - Србија, наша најлепша и једина, ево како је изгледала ова радна седмица Александра Вучића
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
15.01.2023 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм налогу "будућностсрбијеав" како је изгледала његова радна недеља.



"Лични утисак је да су недељу за нама обележиле лепоте Србије и њени пријатељи, добри, али и не лаки разговори, интензивно напредовање радова на постојећим пројектима, као и бројни планови за будућа улагања", поручио је председник Вучић и додао:

 https://www.instagram.com/reel/CncOyVXKfZ5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f9306107-9433-46da-b732-e52701414fd7

"Издвојио бих, ипак, посету министра за спољне послове и међународну сарадњу УАЕ шеика Абдуле бин Заједа ал Нахјана, који ми је пренео личне поздраве председника УАЕ, Његовог височанства Мохамеда бин Заједа ал Нахјана и са којим сам разговарао о ширењу сарадње и новим инвестицијама, које ће додатно оснажити Србију и ставити још један печат на искрено пријатељство наших земаља. А Србија, наша најлепша и једина, још једном је показала своју раскош на фотографијама које сте нам слали током протекле године и које су крунисане изложбом у Палати Србија. Увек најлепша! Живела Србија"написао је председник.

гзс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Aleksandar Vučić

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.328.291 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)