Покренули се млади и хумани Нововарошани, издвојите мало вашег времена и донирајте драгоцену течност 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Покренули се млади и хумани Нововарошани, издвојите мало вашег времена и донирајте драгоцену течност
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
30.03.2022 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Док се у великим градовима често организују добровољне акције давања крви, у овој хуманој активности не заостају ни мање

средине. Црвени крст Нове Вароши сваког последњег четвртка у месецу организује ту акцију, па ће тако бити и овог 31. марта. Свака кап драгоцене течности која живот значи од великог је значаја за житеље нововарошког краја, преноси РИНА.


"Одзив је задовољавајући, али свакако да су увек потребне што веће количине, како се људски животи не би ризиковали кад дође до тешких ситуација. Зато позивамо све грађане који су у прилици да се одазову акцији и сутра у Дому културе у Новој Вароши дају крв. Јер њихово мало, заиста ће неком значити све", изјавила је за РИНУ секретар Црвеног крста у Новој Вароши Милена Јојевић.


Како би подстакли младе да издвоје својих пет минута и дају крв, троје Нововарошана снимило је и занимљив спот у ком уместо да оду на кафу бирају да спасу нечији живот.


"Свесни смо колико је неопходно имати довољне количине крви у нашим здравственим установама, јер док повређени из Нове Вароши стигну до болнице у Ужице или Пријепоље може бити касно. Зато смо одлучили да апелујемо на младе људе да издвоје мало свог времена и некоме врате осмех на лице", рекли су млади, хумани Нововарошани.

 

Ово је трећа акција добровољног давања крви која се од почетка године организује у Новој Вароши.

 

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Nova Varos mladi humani Crveni krst

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.250.946 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)