Више хиљада потрошача у сувоборским селима од ноћас нема струју 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Више хиљада потрошача у сувоборским селима од ноћас нема струју
Trenutno na sajtu: 589       |       Podeli:
12.12.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Због снега и јаког ветра који ствара снежне наносе више хиљада потрошача у сувоборским селима од ноћас нема струју.
Због снега поново без струје у сувоборским селима, фото: ГЗС

Један од разлога нестанка струје је снег али  и   лоша нисконапонска мрежа која се деценијама  није радила. Мештани су готово цело лето упозоравали на овакву ситуацију али горњомилановачка електродистрибуција ништа није урадила да спречи овакву ситуацију. Додатан проблем је што су овде снегови велики и сада је готово немогуће  било шта урадити а оно што је урађено на терену последњих неколико месеци је да су само стигле бетонске бандере и остављене су на појединим местима поред пута. 

Због снега више хиљада потрошача без струје, фото: ГЗС

Ради се о тоталној неодговорности милановачке електродистрибуције, кажу мештани сувоборског краја.  Висок је број стубова који леже у врзини и то је један од великих проблема села Прањани, Коштунићи, Теочин, Брезна, Брајићи. 

 Последњих годину дана учињен је помак како би се решила ова ситуација али скоро деценију, немар претходног руководства  које је припадало чачанској електро дистрибуцији  је очигледан.  Поједини директори данас се баве бизнисом и опозиционим деловањем а струју су кроз потоке довели до својих објеката који су им потребни у бизнису. 

ГЗС

Фото: ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Sneg struja suvoborska sela

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.105.092 посета
Тренутно на сајту: 588 посетилац(a)