У петак акција поделе бесплатних садница грађанима Тополе 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
У петак акција поделе бесплатних садница грађанима Тополе
Trenutno na sajtu: 1280       |       Podeli:
07.04.2021 | 0 коментар(а)



Топола – Општина Топола се уз подршку грађана укључила у пројекат Посади свој хлад који подразумева акцију пошумљавања Србије. Топола је добила 100 садница

белог јасена које ће бити дељене грађанима у петак, 9. априла 2021. године на углу Булевара краља Александра и улице Књегиње Зорке (код ИДЕА маркета) са почетком у 12 часова, саопштено је из ЈКСП „Топола“.

Сви заинтересовани грађани моћи ће да дођу и преузму своју садницу белог јасена са упутством за садњу. Саднице се деле бесплатно, и то једна садница по особи. Грађани могу посадити саднице на својим парцелама, а пријављивањем ЈКСП Топола – Горану Ивићу на 064/8531-085 могу изразити жељу да садницу посаде на јавној површини, на локацијама које су јасно одређене. У акцију су посебно укључене све школе на територији наше општине.

Због испуњавања циљева пројекта, неопходно је након садње, фотографисати се и послати фотографије са локацијом садње на  akcija@posadisvojhlad.rs.

Уколико и самостално постављате фотографије на ваше друштвене мреже, неопходно је означити на објавама @посадисвојхлад @општинатопола @јксптопола @зелениградтопола

 

Шумске површине Тополе захватају 5.205 ха, односно 15% укупне површине тополске општине. Планирани оптимум пошумљености Републике Србије износи 40%.

Акцијом Посади свој хлад, грађани Тополе преузимају активно учешће у пошумљавању наше Општине, уз подршку Општина Топола и ЈКСП Топола. Још један корак ка изградњи Зеленог града Тополе.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Sadnice topola zeleni grad

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.978.755 посета
Тренутно на сајту: 1277 посетилац(a)