Облачно, повремено с кишом, до 13 степени 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Облачно, повремено с кишом, до 13 степени
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
09.04.2023 | 0 коментар(а)



У Србији ће ујутро понегде бити краткотрајне магле, а у току дана се очекује умерено до потпуно облачно, повремено с кишом и краткотрајним пљусковима.
Фото: ГЗС, илустрација

На планинама снег. Увече и ноћу на северу Србије доћи ће до разведравања. Ветар слаб до умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 0 до 5 °C, а највиша од 9 до 13 °C, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

У Београду ће ујутро у појединим деловима града бити краткотрајне магле. У току дана очекује се умерено до потпуно облачно, повремено с краткотрајном кишом или локалним пљуском. Ветар слаб, североисточни. Најнижа температура око 4 °C, а највиша око 12 °C.

Према прогнози за наредних седам дана, у понедељак ће у већем делу Србије бити претежно облачно. Киша, а на планинама снег, биће чешћи на југу и југозападу Србије, док ће у осталим крајевима бити локална појава. У Војводини пре подне претежно сунчано.

У уторак ће бити променљиво време, уз смену сунчаних и облачних интервала с краткотрајном кишом. И у понедељак и у уторак ће дувати умерен, на југу и истоку Србије, као и на планинама повремено јак северни ветар.

У среду се очекује умерено облачно и суво. Дневне температуре ће бити у даљем постепеном порасту па ће средином наредне седмице достићи вредности од 15 до 20 °C.

Ново јаче наоблачење с кишом очекује се у четвртак крајем дана најпре на северозападу Србије, а у петак у свим крајевима уз захлађење и појачан северозападни ветар. На планинама снег. У суботу се очекује престанак падавина, а у недељу поново киша, на планинама снег.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme temperatura

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.576.832 посета
Тренутно на сајту: 415 посетилац(a)