Ћаловић: Грејање се наставља до 1. маја 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Ћаловић: Грејање се наставља до 1. маја
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
16.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Грејна сезона званично је завршена 15. априла, али ће ЈКП “Чачак” наставити да греје станове.

Према најављеној временској прогнози грејање ће се наставити највероватније до суботе, али уколико температура и након викенда буде испод 12 степени, грејање станова и пословних објеката трајаће све до 1. маја, наша постројења су погонски спремна”, казао је за Глас западне Србије дирекгтор овог комуналног предузећа Данко Ћаловић.

Када је реч о инвестицијама овог предузећа Ћаловић истиче да је урађена комплетна реконструкција инсталације даљинског грејања у старом градском језгру као и прикључење објеката судова, тужилаштава и МУП-а на систем даљинског грејања.

“Ово подразумева реконструкцију и прелазак са секундарне на примарну вреловодну мрежу зграда Градске управе, Моравичког управног округа, Средње економске школе, Гимназије и установе Коста Новаковић као и повезивање објеката судова, тужилаштава и МУП-а”, казао је директор.

Према његовим речима створени су услови за прикључење на систем даљинског грејања других објеката у овом делу града и то Парохијског дома, Међуопштинског историјског архива, Народног музеја, „Соколане“, нове спортске хале итд.

“Већ је извршена рекострукција топловода код Дома културе, а завршени су и радови на монтажи најсавременије опреме за Економску школу и Гимназију. У згради Основног суда монтирано је ново постројење за грејање тог објекта и објекта МУП-а (Полицијске управе). Завршена је и реконструкција старог топловода између зграде судова и зграде МУП-а”, казао је Ћаловић.

Он је истакао да је комплетно замењен топловод између Економске школе и Гимназије и том приликом коришћени су нови материјали – флексибилне пластичне цеви. Изградњом прикључног топловода од зграде МУП-а до постојећег топловода код Музеја ова инвестиција је комплетирана.

“На овај начин биће угашена и последња мазутна котларница у овом делу града, обезбедиће се поузданије и квалитетније грејање и чистији ваздух”, закључио је директор ЈКП “Чачак” Данко Ћаловић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak grejanje sezona danko calovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.184.369 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)