У недељу хајка на предаторе у Гоњим Бранетићима 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni             

 
У недељу хајка на предаторе у Гоњим Бранетићима
Trenutno na sajtu: 377       |       Podeli:
17.02.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Након хајки на лисице и шакале у Доњим Бранетићима и Драгољу,

лов на предаторе у недељу ће организовати и ловци Горњих Бранетића, а најбоље стрелце очекују и вредне награде.

„Задовољство ми је да позовем колеге ловце општине Горњи Милановац да дођу у недељу у Горње Бранетиће и учествују у групном лову на лисицу и шакала.Скуп ловаца је у 7 сати ујутру испред Дома Горњи Бранетићи, где ће се обавити ловачки доручак,а након тога се креће у лов. Ловиће се на ревирима од Рајца, преко Проструге,до Врановице.По завршетку лова, одржаће се такмичење у гађањну глинених голубова и оцењивање улова.За ловце најлепше три одстрељене лисице обезбеђени су ваучери за куповину ловачке опреме.Потом следи ловачки ручак-печење и гулаш од дивљачи, уз музику и дружење које и јесте поента лова”, рекао је Душан Васовић, секретар Ловачке секције Горњи Бранетићи.

Претходне хајке спроведене су успешно са укупно дванаест одстрелљених предатора, па се ловци и у недељу надају добром улову.

Лов на лисице и шалале значајан је ради регулисања њихове бројности, како не би угрожавали другу дивљач и домаће животиње.

 

 

ГЗС/ГМ Прес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


hajka predatori milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.057.598 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)