У 10 пријепољских месних заједница 20. новембра неће бити гласања 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
У 10 пријепољских месних заједница 20. новембра неће бити гласања
Trenutno na sajtu: 556       |       Podeli:
08.11.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Избори за Савете месних заједница у Пријепољу, који су расписани за 20. новембар,

неће бити одржани у 10 од 30 изборних јединица због недовољног броја кандидатура, сазнаје портал „ПП Медиа“. Рок за предају кандидата истекао је у петак у поноћ.

На прошлим изборима, гласало се у 27 месних заједница, у три је Општинско веће именовало поверенике, због недовољног броја кандидата. Овај пут, гласања неће бити у Сељашници и још девет мањих пријепољских месних заједница, па ће Општинско веће именовати поверенике.

Од 33233 уписана бирача са правом гласа у Пријепољу, 20. новембра због недовољног броја кандидата своје бирачко право неће моћи да искористи 2670 грађана из 10 месних заједница.

Комисији за спровођење избора, према незваничним информацијама, достављено је мање од 200 пријава кандидата за чланове Савета месних заједница.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje izbori mesne zajednice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.722.956 посета
Тренутно на сајту: 554 посетилац(a)