Немачки инвеститор одустао од отварања фабрике у Жабарима 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni             

 
Немачки инвеститор одустао од отварања фабрике у Жабарима
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
07.02.2022 | 1 коментар(а)



Топола – Немачки инвеститор Wolgang Pflug одустао је од изградње фабрике у селу Жабаре у општини Топола, објавио је на свом фејсбук профилу

председник општине Топола Игор Петровић. Он је навео да је немачка фирма „GROSCHOPP“  одустала од Жабара али не и од Тополе.

„Данас сам реализовао састанак са власником немачке фирме „GROSCHOPP“,  Wolgang Pflugom и његовим сарадницима. После тога одржао сам састанак са представницима мештана села Жабаре и обавестио их да немачки инвеститор одустаје од закупа дома у њиховом селу. Ово не значи да је немачка фирма дефинитивно одустала од инвестиције у Тополу већ да се размишља о другој локацији и модалитету улагања“, написао је на свом фејсбук профилу први човек општине Топола Игор Петровић.

Иначе, како је раније најављивано немачки инвеститор требало је на простору садашњег дома у селу Жабаре да отвори фабрику за производњу електромотора. Овдашњи мештани били су изричити да се дом изда у закуп а да се конак кнеза Милоша који се налази непосредно иза дома  који је под заштитом државе  не руши.

ГЗС/ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Topola zabare fabrika

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Mladen

    Ajiiiiiii, dugo trajala ponuda ! Mozda Nemca niste dobro razumeli ! Mozda je hteo samo nesto da prezalogaji !!!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.052.456 посета
    Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)