Стаматовић: Само глуп човек може да одбије пружену руку Александра Вучића 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Стаматовић: Само глуп човек може да одбије пружену руку Александра Вучића
Trenutno na sajtu: 312       |       Podeli:
23.04.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - Долазак председника Србије Александра Вучића на отварање Голд гондоле на
Председник општине Чајетина Милан Стаматовић, фото: ГЗС

Златибору, покренуо је бројна питања па чак И оптужбе да је једина општина у Србији поклекла под притиском напредњака а да је први човек Чајетине и опозиционе странке Здрава Србија, Милан Стаматовић издао опозицију.

„Не бих да се упуштам у коментарисање бројних малициозних изјава, али све је врло једноставно, неко ко стоји на челу једне локалне самоуправе, не може да стави личне испред интереса грађана. Морамо да сарађујемо са државним институцијама, ако су они пружили руку глупо би било да ми то одбијемо”, рекао је Стаматовић и додао да то подразумева 25 милиона евра које општина Чајетина треба да добије кроз бројне пројекте.

„Да ли би било паметно од председника једне мале општине да каже ја нећу да узмем тај новац? Мислим да је то нерационално и тај луксуз себи може да приушти неко ко није у власти, а председник општине не може тако да се понаша, нема право на то јер то онда кошта све грађане”, казао је у Дневнику западне Србије председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

Он је најаваио да ће се градити обилазница око Златибора која ће растеретити саобраћај из правца Нове Вароши, јер ће се тако избећи улазак у сам центар, а она даље води до железничке станице у Шљивовици.
Стаматовић је истакао да ће се у том селу градити и петља аутопута који иде од Пожеге према Вишеграду.

„Када је реч о изградњи аутопутева, општина Чајетина је у изузетно доброј позицији, јер ће се на њеној територији радити две петље, а то су Мачкат и Шљивовица. На тај начин ми у потпуности решавамо питање аутопута, а Златибор и Чајетина се налазе у центру збивања”, казао је први човек општине Чајетина.

С тим у вези Стаматовић је истако да иако је на челу опозиционе странке нема проблем да похвали све националне инвестиције.

„Само глуп човек може да каже да нама не треба аутопут или аеродром Поникве и ја стварно никада нећу бити против тога, то морате да подржите”, закључио је он.

Стаматовић је нагласио да је његова странка (Здрава Србија) и даље на републичком нивоу опозиција, али конструктивна и да је питање децентрализације нешто за шта ће се и даље залагати, као и да је о томе разговарао са председником Србије Александром Вучићем.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina milan stamatovic ugovor potpisivanje klima energija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.443.160 посета
Тренутно на сајту: 313 посетилац(a)