Puškić traži da se ne održi vojna vežba „Platinasti vuk” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Puškić traži da se ne održi vojna vežba „Platinasti vuk”
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
12.04.2023 | 0 коментар(а)



Poslanik pokreta Dveri Borko Puškić poručio je da treba da se obustavi vojna vežba „Platinasti vuk” koja je planirana za jun



na kojoj bi trebalo da učestvuju članice NATO-a i poručio da naša država treba da ostane vojno neutralna.

„Integracija srpske vojske sa 11 zemalja koje su okupirale našu zemlju je skandalozna po našu unutrašnju i spoljnu politiku. Na taj način se narušava koncept vojne neutralnosti, a Srbija je uvela moratorijum na održavanje vojnih vežbi sa stranim partnerima. Vlast sada mora poštovati Ustav i voditi se državnim interesima", rekao je Puškić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

Puškić je ocenio da Srbi nisu zaboravili 72 dana NATO okupacije 1999. godine, akciju „Milosrdni anđeo".

„Nismo zaboravili kasatne bombe, junake sa Košara, osiromašeni uranijum. Kroz istraživanja iz više godina se vidi da više od 90 odsto ljudi u Srbiji je protiv bilo kakve saradnje sa agresorom kao što je NATO", naveo je Puškić.

GZS/Beta

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.301.160 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)