Сви путеви на територији општине Лучани су очишћени и проходни 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Сви путеви на територији општине Лучани су очишћени и проходни
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
06.02.2023 | 2 коментар(а)



Лучани - На територији општине Лучани сви путни правци и првог и другог реда су очишћени,

посути сољу и каменим агерегатом и у потпуности су проходни са саобраћај.

„У протекла два, три дана снежне падавине су биле на територији целе општине па смо морали ангажовати све своје расположиве ресурсе како би одржали те путеве проходним. Највеће проблеме имали смо у брдско - планинским деловима општине, подјеличким и подовчарским селима са једне стране и у Горњем и Доњем Дубцу и Глогу са друге стране. Приликом чишћења, акценат нам је био на чишћењу путева првог реда јер се њима одвија аутобуски саобраћај због радника и ђака. То смо урадили у првом наврату у неколико пролаза и у неколико интервенција чишћења и посипања, а у току јучерашњег дана смо успели да комплетирамо и други ред. Тако да су сада сви путеви на територији општине Лучани и првог и другог реда очишћени”, рекао је директор ЈП „Драгачево путеви”, Милоје Терзић.

Он је додао да су екипе зимске службе и овога јутра биле на терену због температура које током ноћи нису прелазиле изнад нула степени целзијуса и пре свега су биле ангажоване на чишћењу и посипању путних праваца у руралним деловима драгачевске општине.

Терзић је напоменуо да со посута по путевима не даје потпун ефекат на темепратурама испод минус четири степена али да се тај проблем решава додатним посипањем каменог агрегата.

Из ЈП „Драгачево путеви” апелују на возаче да на пут не крећу без преке потребе, да обавезно са собом имају прописану зимску опрему као и да поштују саобраћајне прописе и држе растојање како би се избегле могуће незогде.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani sneg putevi ciscenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Milivoe

    U školi ga zvali biserko. Kad on izvali biser ... tri dana se smijemo
  • Душан

    Пут Котража - Ариље преко Луковића брда није посут ризлом па је тако опасан за саобраћај јел је утабан и обледијо коловоз је клизав.
  • Milivoe

    Odma učiteljica da ti vrati pare



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.927.191 посета
    Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)