Milekić - Dopisnica Nove S i Ozon press-a nam je napravila problem sa najbližim prijateljima, izvrtali su nam reči, molila sam ih da skinu tekst ali su se izvikali na mene 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Milekić - Dopisnica Nove S i Ozon press-a nam je napravila problem sa najbližim prijateljima, izvrtali su nam reči, molila sam ih da skinu tekst ali su se izvikali na mene
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
20.07.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - U redakciju Glas zapadne Srbije javila se Tanja Milekić sa molbom da objavimo demanti na pisanje Ljubice Sokić dopisnice Nove S i Ozon press portala.



Ona tvrdi da su zloupotrebili njihov problem zbog rušenja mosta na Moravi i stavili ga bez ikakvog razloga u političku konotaciju. ,,Molili smo ih da skinu tekst jer se u njemu nalaze naše potpuno izvrnute reči i svi smo u šoku. Prosto ne verujem da neko može time da se bavi. Zvala sam Sokićku više puta da je zamolim da skine tekst ali se nije javljala na telefon. Kada sam joj poslala demanti, sms porukom, nazvala me je i izvikala se na mene što me je tek potreslo. Kako je moguće da tako nešto čine neki novinar.Tekst je preuzeo odmah Ozon press sa kojim ona sarađuje. Komentare koje su pustili su dno dna i poniženje za svakog normalnog čoveka. Čovek koga su napali je naš veliki kućni prijatelj koji je mnogo uradio za selo i kraj. Tačno je da imamo zemlju sa druge strane Morave i da rušenjem mosta svi imamo problem, ali nije tačno da je za to kriva ova ili ona vlast, srušio bi se ma ko da je bio na vlasti. Očigledno im je smetala vlast sa kojom bi da ratuju preko naših leđa i to je nedopustivo i bezobrazno. Treba da ih je sramota šta rade i kako svađaju ovaj narod”, kaže supruga Predraga Milekića iz Lipnice, sa čijeg telefona je stigla SMS poruka u kojoj demantuje navode teksta, a koju su emiteri odbili da objave iako su dužni to da učine.

„Predrag Milekić iz Lipnice demantuje izjave koje su objavljene na Ozon Press-u, a koje je napisala Ljubica Sokić novinarka Nove S. Ja sam je pozvao da je pitam da li ima informaciju da li će se uskoro raditi neki prelaz preko Zapadne Morave jer sa druge strane u Mrčajevcima imam oko 5 hektara obradivog zemljišta, ali ona me je pitala da dam izjavu da napiše tekst. Ja sam joj rekao da je nama poljoprivrednim proizvođačima mnogo teže bez mosta jer moramo traktorima preko Čačka ili Goričana ali nisam pominjao odbornika koji se navodi u tekstu. Taj čovek je naš kućni prijatelj, mnogo je učinio za naše selo kao i za ostala sela u okolini a mnogo je uradio za moju porodicu lično. Pomogao je u teškim situacijama. Tako da demantujem taj tekst jer svakako ko god da je na vlasti taj most bi se srušio”, navodi se u demantiju.

Inače, nakon emitovanja ovog teksta na portalu Ozon press-a objavljeno je oko trideset neprimerenih komentara od kojih je veliki broj uvredljive sadržine.

                              Ko je odgovoran za komentare?
Stojan Marković, vlasnik Ozon press-a kao i urednik Nebojša Jovanović odgovorni su za emitovanje komentara uvredljive i ponižavajuće sadržine obzirom da svi komentari prolaze pored administratora koji mora da ih „štiklira” kako bi se pojavili na portalu. 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vest cacak nova s ljubica sokic ozon press

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.423.546 посета
Тренутно на сајту: 379 посетилац(a)