Ковачевић: Бошко Обрадовић користи сељачку муку да пљуне државу и владу Републике Србије 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Ковачевић: Бошко Обрадовић користи сељачку муку да пљуне државу и владу Републике Србије
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
12.03.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Лидер Двери Бошко Обрадовић са својим сарадницима посетио
Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, фото: ГЗС

је данас село Теочин где је ускладиштено милион килограма непродатог кромпира овдашњих пољопривредних произвођача. Како је Министарство већ пронашло начин да помогне узгајиваче овог кртоластог поврћа, актуелни председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић сматра да је Обрадовићева посета још један начин да лидер Двери искаже своје политичко неслагање са тренутном влашћу.

"Ђиласов потрчко Бошко Обрадовић је поново показао колико му је стало до сељака и села. Долазак у Теочин је најавио као помоћ пољопривредним произвођачима како да превазиђу проблем који имају и да им помогне у продаји кромпира. Наравно да је муку сељака искористио да још једном пљуне на државу и на Владу Србије. Сада су сви могли да виде да је њему једино стало до своје промоције и да га није брига за сељаке и за село.
Министарство пољопривреде је већ посредовало између произвођача и великих трговинских ланаца како би све залихе кромпира биле потрошене. Знају пољопривредници колико су добили субвенција од када је председник државе Александар Вучић! Знају како се брине о селу изградњом инфраструктуре и колико је до сада побољшан положај сељака у последњих неколико година", рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац. 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Kovacevic bosko krompir

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.855.173 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)