Да ли сте планирали путовање за предстојеће празнике? Ево где су смештајни капацитети скоро попуњени 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Да ли сте планирали путовање за предстојеће празнике? Ево где су смештајни капацитети скоро попуњени
Trenutno na sajtu: 235       |       Podeli:
06.04.2023 | 0 коментар(а)



Нова Варош / Бајина Башта - Иако пролећа нема ни на видику, то није спречило бројне грађане да унапред резервишу смештај на српским планинама.



Они који желе мир, лепоту и здравље већ стандардно одлучују се за Златар, тако да су смештајни капацитети већ сад попуњени 80 одсто.

- Заинтересованост за предстојеће Васкршње празнике је велика, они који воле нашу планину закупили су апартмане за готово све дане празника, јер је ова планина пун погодак за породичан одмор, а сваки дан на овој планини може бити испуњен другим садржајем. Оно што нам иде у прилог свакако јесте и најава пролећног времена па сада крећу и школе у природи, кампови тако да у наредном периоду Златар ће бити центар туризма, казао је за РИНУ, Бранко Пуцаревић из ТО Златар.

Ова планинска лепотица, поред идиличног породичног одмора, нуди и додатне садржаје, попут активног одмора и уживања у нестварним пределима западне Србије. Такодје, Златар је познат као планина која је прихватљива за свачији џеп, тако да уз мало новца можете добити путно тога у односту на остале туристичке центре.

- За једну породицу може се изнајмити кућа од 80 евра дневно, па све до 120 у зависности од услуге. Док се цена у хотелском смештају креће од 3500 динара па на више, такође у зависности од тога да ли је у питању преноћиоште или полупансион. Код нас туристичка сезона траје 365 дана и увек можете пронаћи садржај за себе. Завршава нам се сезона скијања, али од првог маја креће и вожња нашм језерима, меандрима Увца, обилазак викиковаца и резервата природе, истакао је Пуцаревић.

Велико интересовање и за планинску лепотицу Тару

Приватни смештај на дестинацији Тара - Дрина - Бајина Башта је у великој мери већ попуњен за васкршње празнике па је неопходно што пре извршити резервацију уколико желите да дане највећег хришћанског празника проведете у срцу Подриња.

- Цена варира од 45 евра колико износи дневни најам апартмана до 100 - 120 евра за најам луксузнијег смештаја. Цена хотелског смештаја у хотелима Војне установе „Тара“ која укључује услуге полупансиона уз могућност коришћења базена, сауне и теретане варира од 5300 динара за смештај у породичним собама до 10.200 у мастер апартманима. Цена је изражена по особи на дневном нивоу. У осталим хотелима на дестинацији Тара Дрина Бајина Башта цена на бази услуге ноћења са доручком варира од 3400 до 5200 динара, каже Синиша Спасојевић из ТО Тара-Дрина.

За све госте који се током предстојећих празника за Тару припремљен је изузетно богат садржај, а најваљане су и четири програма у реализацији туристичке агенције Таратурс. Туристи ће моћи да уз вожњу бродом обиђу Чаробни туристички прстен, да уживају у сафарију и обиласку језера и видиковаца.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.784.097 посета
Тренутно на сајту: 236 посетилац(a)