Ovog vikenda Svetsko plesno takmičenje u gradu na Moravi „Serbia Open – Čačak Trophy” 


Danas promenljivo oblačno i toplo sa lokalnom pojavom kiše              Preventivne preglede obavilo više od 23 hiljade građana Srbije              Tokom proteklog vikenda na putevima u Srbiji stanje bezbednosti saobraćaja značajno pogoršano              Požar na deponiji Duboko ugašen na površini većoj od 70 odsto, u toku aktivnosti na gašenju žarišta              Vučić - Grupa građana je dobila ogroman novac da ruši Čačak i Todorovića              Od danas se smeće iz Čačka odvozi na kraljevačku deponiju             

 
Ovog vikenda Svetsko plesno takmičenje u gradu na Moravi „Serbia Open – Čačak Trophy”
Trenutno na sajtu: 333       |       Podeli:
10.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - „WDSF Serbia Open - Čačak Trophy” donosi vrhunski plesni spektakl u Čačku.



Naime, plesni klub „Luna” četvrtu godinu zaredom organizuje jedno od najprestižnijih takmičenja sportskog plesa na svetu.

 

„Sve je spremno za neverovatan vikend vrhunskog sportskog plesa, jer se Svetsko takmičenje sportskog plesa, ’Serbia Open - Čačak Trophy’ održava 11. i 12. maja u Čačku. Ovaj prestižni događaj će okupiti najbolje plesače iz čak 30 zemalja širom sveta spremne da pokažu svoje talente i strast prema plesu”, kazao je Darko Vujaković iz plesnog kluba „Luna”.

Takmičenje će biti održano u Plavoj hali u Atenici. Svečani defile najboljih takmičara i ceremonija otvaranja finalnog dela takmičenja je u nedelju u 17 časova. Ulaz je oba dana slobodan do 17 sati.

Dvodnevno takmičenje će biti prilika da se publika upozna s različitim plesnim stilovima sportskog plesa, dok će se takmičari nadmetati u različitim kategorijama i disciplinama.

Uključenje emitovano u emisiji „150 minuta” na Prvoj televiziji:


GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


svetsko plesno takmicenje darko plesni klub luna

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.629.355 посета
Тренутно на сајту: 333 посетилац(a)