Тодоровић: Ови људи су понос Чачка, улагаће се и даље у спорт 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тодоровић: Ови људи су понос Чачка, улагаће се и даље у спорт
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
17.12.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Наши спортисти, наши радници у области културе најбољи су амбасадори нашег града
Милун Тодоровић, градоначелник Чачка, фото: ГЗС

широм света. То су показали у овој години која је била веома изазовна, рекао је Милун Тодоровић, градоначелник Чачка.

„Сви награђени иза себе имају своје учитеље, своје педагоге, не само спортске, већ и животне и њима се овом приликом захваљујем на великом и преданом раду, енергији који је углавном волонтерски, ретко када финансијски новчано плаћена, а то је љубав, то је емоција, нешто што човек осећа и са чим живи”, нагласио је Тодоровић.

Тодоровић је рекао да ће се даље улагати у инфраструктуру, у други сегмент инфраструктуре, а то су велики пројекти, а тичу се пре свега затвореног олимпијског базена.

„Оно што ћемо посебно обратити пажњу у неком наредном периоду, јесте едукација спортског кадра, односно тернерског кадра, договорили смо у буџету за наредну годину, желимо да финасирамо све едукације широм Европе. Мислим да та знања треба да се донесу овде, да се младима преснесу, пре свега онима који желе да се професионално баве спортом, а до тог врхунског резултата се не долази ни мало лако. Морам да додам да сам заиста поносан кад видим овај спој младости и лепоте”, закључио је Тодоровић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SPORT ULAGANJE MILUN TODOROVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.477.508 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)