Ivo Car organizovao još jednu ekološku akciju, uz pomoć porodice i prijatelja sakupio 30 džakova smeća 


Vučić danas na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, gost na prijemu kod Makrona              OO SNS Ivanjica: Podrška Aleksandru Vučiću za svaki korak napred, za jaku i stabilnu državu              Čačanski naprednjaci osudili pretnje Vučiću iznete na društvenim mrežama              Sabor frulaša Srbije „Oj Moravo”, 37. po redu, održaće se sutra i u nedelju u Prislonici.              Prosečna neto zarada u maju u Moravičkom okrugu iznosila je 86.195 dinara              Olimpijske igre u Parizu, 33. po redu, svečano će biti otvorene večeras od 19.30 sati              Vikend će biti u znaku toplog vremena, ali će biti par stepeni toplije              Vučić najavio povećanje minimalne zarade             

 
Ivo Car organizovao još jednu ekološku akciju, uz pomoć porodice i prijatelja sakupio 30 džakova smeća
Trenutno na sajtu: 383       |       Podeli:
19.04.2023 | 0 коментар(а)



Rudnik – Ivan Jakovljević sa Rudnika tvorac poznatog Holivuda koji se nalazi pod ovom planinom već

godinama brine o ekologiji svog kraja. Nekoliko puta je organizovao akcije sakupljanja otpada pokraj glavnog puta na Rudniku i taj trend je nastavio.

„Uspeli smo da očistimo obe strane puta od Ibarske magistrale do pumpe na Rudniku, sakupili smo oko 30 džakova sa smećem. Zahvalan sam svima koji su učestvovali i odazvali se na moj poziv, Ekološkoj kancelariji iz Gornjeg Milanovca, Komunalnom preduzeću, restoranu KOTA 555 na podršci. Najmlađi učesnik akcije bio je moj sin Stefan a najstariji komšija Slaviša (74)“, rekao je za TopPres Ivan Jakovljević.On je naglasio da ovakvih akcija treba da bude više jer kako kaže, posle zime je previše smeća pored glavnih puteva.

GZS/ TopPres




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


AKCIJA RUDNIK SMECE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 165.910.046 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)