Посланик Бачевац тражи да интервенишу Министарство спорта и унутрашњих послова, вербални окршаји Зиндовића са штрајкачима 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Посланик Бачевац тражи да интервенишу Министарство спорта и унутрашњих послова, вербални окршаји Зиндовића са штрајкачима
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
10.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Народни посланик СДПС -а, у Скупштини Србије, Муамер Бачевац, затражио је да Министарство спорта, али и Министарство унутрашњих послова



 хитно реагује због ситуације која се дешава у општини Пријепоље, а тиче се штрајка глађу одбојкашица ОК Бамби волеј и њиховог, како је навео, прослављеног тренера, Адиса Мицановића, због како кажу, неправилне расподеле новчаних средстава у области спорта, као и како тврде, криминалних радњи које унижавају пријепољски спорт.

„Ово што се дешава Адису Мицановићу јесте доказ да је био у праву кад је изрекао низ оптужби на рачун појединих пријепољских политичара. Изгледа да је притисак на њега, а и на друге спортске раднике више него очигледан. Држава не сме то да дозволи и ја ћу као народни посланик скренути пажњу надлежних министарстава да провере ову ситуацију и поставити посланичко питање. Јер, не сме да се врши било какав вид корупције, насиља или отимачине у било ком сегменту друштва, па тако и у спорту“, каже Бачевац.

На питање како коментарише спекулације да управо странка СДПС подржава штрајк Мицановића, због политичких разлога, јер тренутно у скупштини Пријепоља чине опозицију, Бачевац каже да такве приче немају основа.

„Овде нису у питању политички, већ искључиво спортски интереси. Адис Мицановић је особа од пијетета, са великим спортским успесима и незамисливо је да му се ово дешава. Овде су у питању, колико сам упућен, појединачне криминалне радње за које су осумњичене конкретне поједине особе и надлежни органи морају реаговати“, истакао је Бачевац.

Адис Мицановић, тренер ОК Бамби волеј, трећи дан штрајкује глађу, због како каже, укинутог преко потребног спортског динара. Данас су му се у штрајку придружиле и одбојкашице, о којих је једна чак и у другом стању. Не желе да одустану док не скрену пажњу јавности на њихов, али и генералан проблем који постоји у пријепољском спорту.

Вербални окршаји Зиндовића са штрајкачима

Драгољуб Зиндовић, фото: Глас западне Србије

Председник општине, Пријепоље, Драгољуб Зиндовић, није се јавно оглашавао и поред низа позива и порука упућених на његову адресу.

Међутим, вечерас испред зграде општине где Мицановић штрајкује, дошло је до вербалног сукоба између Зиндовића, Мицановића и одбојкашица. Том прилком Зиндовић је, наводно, упутио увреде на њихов рачун, што је шампионке навело да га згрожено поздраве аплаузом.

„Пошто ви нисте поздравили наше спортске успехе, ни људски, а ни новчано, ево ми ћемо Ваше увреде спортски поздравити“, рекла је једна од њих.

У видеу који се проширио друштвеним мрежама, а који је снимио неко од присутних можете погледати како је изгледао вербални сукоб Зиндовића са Адисом Мицановићем и одбојкашицама које штрајкују.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.858.420 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)