Стефановић у Лучанима: Одлична сарадња са локалном самоуправом, смањена стoпа криминалитета у Драгачеву 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Стефановић у Лучанима: Одлична сарадња са локалном самоуправом, смањена стoпа криминалитета у Драгачеву
Trenutno na sajtu: 313       |       Podeli:
07.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Министар унутрашњих послова у Влади РС, Небојша Стефановић, посетио је општину Лучане
Небојша Стефановић и Весна Стамболић у Лучанима, фото: РИНА

и са представницима локалне самоуправе разговарао о безбедоносној ситуацији у Драгачеву, преноси Регионална информативно новинска агенција (РИНА).

“Знатно је смањена стопа криминалитета и имамо мање забележених кривичних дела, што говори да је сарадња полиције и локалне самоуправе доста добра, а крајњи циљ јесте да се грађани у свим насељима и деловима Лучана осећају безбедно. И у наредној години очекујемо једну такву добру сарадњу и трудићемо се да отклонимо све могуће недостатке, и инсистирамо на бољој техничкој и информатичкој опреми полиције”, изјавио је министар Стефановић за агенцију РИНА.

Безбедоносном ситуацијиом у Лучанима, задовољна је и председница општине Весна Стамболић.

Конструктиван разговор у Лучанима, фото: РИНА

“Са министром Стефановићем имали смо конструктиван разговор након ког је потврђено да је стопа криминалитета смањена и да је стање релативно задовољавајуће. Ми као локална самоупрва задовољни смо како МУП ради и функционише, а наша међусобна сарадња је изузетно добра. Радимо на бољој опремљености полицијских станица, а пре свега се ради о набавци камера које виде и ноћу и реконструкцији крова на полицијској станици. Ми ћемо учинити све што је у нашој могућности да полицајци раде у бољим уловима и да се наши грађани осећају апсолутно безбедно у сваком тренутку и на сваком месту”, рекла је у изјави за агенцију РИНА, Весна Стамболић.

Приликом посети Лучанима, министар Стефановић је истакао да је у наредном периоду планирано неколико пројеката кроз који ће се радити са грађанима, али и да ће се повећати активност спасилачких екипа.

“Планирано је да ватрогасци добију нова возила, како би се убрзао њихов рад и продуктивност. Министраство је све време отворено за све сугестије и предлоге локлане самоуправе, како би наша сарадња и рад у интересу грађана био још адекватнији и квалитетнији”, закључио је Стефановић.

Агенација РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stefanovic lucani poseta bezbednost

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.138 посета
Тренутно на сајту: 314 посетилац(a)