Radovi u Ćirkovoj ulici u Prijepolju 


Zbog početka raspusta pojačan saobraćaj na važnijim putnim pravcima              Seoski višeboj u Jablanici od 14. do 16. juna              U nedelju preventivni pregledi u čačanskoj Opštoj bolnici              Šokiran sam neistinama koje je iznela Jerotijević preko političkog „biltena” Ozon pres              Počele prijave šteta u Gornjem Milanovcu              Vladimir uzgajivač prasića iz Prijevora o novoj aplikaciji za tovljenje svinja              Svečano otvaranje Radničkih sportskih igara u nedelju              Postignut načelni dogovor u četiri tačke sa malinarima i hladnjačarima              SOČ osudio navodno nasilje, da li je „napad” izmišljen utvrdiće nadležni              Srbiju čeka sunčan i topao vikend, temperatura do 30 stepeni              Zvaničnici lokalnih samouprava Prijepolja, Priboja i Nove Varoši uputili su čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama              Od sutra počinje kontrola vozača trotineta             

 
Radovi u Ćirkovoj ulici u Prijepolju
Trenutno na sajtu: 224       |       Podeli:
23.05.2024 | 0 коментар(а)



Prijepolje - Već se vide obrisi buduće Ćirkove ulice u Prijepolju, gde se sa radovima krenulo u februaru. Cilj nam je da do 7. jula,
Foto: GZS




Dana opštine Prijepolje, i zvanično otvorimo ovu saobraćajnicu. Radovi teku predviđenom dinamikom tako da će to biti ostvarljivo, rekao je predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić.

Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić

„Završeni su radovi na delu vodovodne i kanalizacione mreže kao i na odvodu površinskih voda, a započeti su radovi i na postavljanju ivičnjaka za trotoar. Ostao je jedan deo spajanja starog i novog dela gde imamo i neke nepredviđene radove na toplovodu, ali sve to rešavamo u hodu. Nadamo se da će uskoro biti postavljen i prvi sloj asfalta”, kazao je Popadić.

Prema njegovim rečima građani se već šetaju novim delom grada, kako su ga nazvali Prijepoljem na vodi.

„Kod Ministarstva građevinarstva smo aplicirali u vrednosti od 132 miliona za drugu ulicu Brana Dučića, od mosta iznad Gimnazije do distribucije. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti odgovor, da će nam sa 100 odsto finansirati tu ulicu, ako ne, naćićemo drugi izvor, jer moramo da je uradimo. Nakon toga nam sledi izmena planskog dokumenta da ovde stvorimo adekvatne uslove za izgradnju, pre svega, stambeno poslovnih objekata jer je potražnja i za stanovima i lokalima velika u Prijepolju”, kazao je Popadić.

Ova ulica će rasteretiti uključenje na magistrali kod ditribucije jer je tu veliko opterećenje.

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti prijepolje ulica cirkova

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.849.450 посета
Тренутно на сајту: 225 посетилац(a)