Двери: Излазимо на изборе на свим нивоима 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Двери: Излазимо на изборе на свим нивоима
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
03.10.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - На седници Главног одбора Српског покрета Двери данас у Ужицу донета је одлука да та странка излази на изборе 3. априла

следеће године на свим нивоима, као и да ће лидер Двери Бошко Обрадовић бити председнички кандидат те партије ако нема договора у опозицији.

’’После више од годину дана замајавања од стране власти у вези са међустраначким дијалогом око побољшања изборних услова на два колосека, Главни одбор Двери оцењује да су истекли сви рокови за договор и да је остало мање од шест месеци до избора. Зато више нећемо чекати било какве разговоре са влашћу већ идемо на изборе и у директну борбу за подршку и гласове грађана без обзира на изборне услове’’, наводи се у саопштењу Двери.

Из Двери додају да ’’од новог бојкота, кукања и повлачења нема ништа, као ни од лажних позива на уличне протесте’’.

’’Сигурни смо да ће исту одлуку ускоро донети и сви други у опозицији иако то избегавају да кажу овако отворено и поштено као ми сада и на време. Такође, после више од годину дана замајавања од стране опозиције која у том периоду није имала нити једну заједничку акцију против власти, Главни одбор Двери је одлучио да кренемо у предизборне припреме као да ћемо на изборе изаћи самостално’’, додаје се.

Из те странке додају да остају отворени за сарадњу унутар опозиције, али и да више неће чекати никога и ништа јер је остало веома кратко време до избора.

’’Противимо се било каквим покушајима прављења монопола у опозицији и уколико нема договора око заједничког изласка на изборе у једној или више опозиционих колона, Српски покрет Двери ће на изборима на свим нивоима идуће године наступити самостално. Двери ће имати и свог председничког кандидата уколико не дође до договора око заједничког председничког кандидата опозиције и наш председнички кандидат биће председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић’’, наводи се у саопштењу.

Двери сматрају је Обрадовић најбоље решење за заједничког кандидата опозиције на председничким изборима међу актуелним лидерима опозиције и да једини може да победи Александра Вучића у директном ТВ дуелу и на изборима, као и да се обрати досадашњим бирачима власти, што је, како наводе из те странке, од великог значаја за победу.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.841.739 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)