Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe
Trenutno na sajtu: 258       |       Podeli:
17.04.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Do sada ostvarenim rezultatima fudbaleri Borca 1926 su u velikoj meri odškrinuli vrata višeg ranga takmičenja.



Priliku da ih skroz otvore imaju u subotu kada na Gradski stadion u Čačku stiže drugoplasirana ekipa FAP-a iz Priboja. Upravo su fudbaleri FAP-a naneli jedini poraz Čačanima u dosadašnjem delu sezone. Bilo je to već dalekog 7.oktobra u Priboju. Nakon toga je usledio i remi u duelu sa ekipom Budućnosti iz Valjeva. A potom četa Darka Rakočevića beleži impozantnu seriju od 13 uzastopnih pobeda, sa kojima uz povremene kikseve najvećeg konkurenta, Borac zaseda na vrh srpskoligaškog Zapada, sa možemo reći kapitalnih osam bodova prednosti. I upravo iz tog razloga predstojeći derbi ima dodatnu težinu, jer ukoliko Čačani nastave sa ovom sjajnom serijom pobeda, iako do kraja prvenstva ima još 7 utakmica mogu već polako da počnu sa slavljem. Zbog svega ostvarenog u proteklom periodu u taboru čačanskog srpskoligaša se nadaju da će jedno od obeležja predstojećeg derbija sezone biti u velikoj meri popunjene tribine Gradskog stadiona.

„Svi smo svesni šta sa sobom nosi predstojeći duel. Mi smo u izvanrednoj seriji pobeda, ali moram reći da smo do nekih stizali jako teško i uz pomoć sreće koju smo poštenim radom I odnosom zaslužili. Jasno znamo šta nam je cilj i ništa drugo nas ne zanima. U prvom delu sezone smo poraženi u Priboju posle rezultatskog preokreta i imamo veliki sportski motiv da se iskusnoj ekipi FAP-a revanširamo na našem terenu. Atmosfera u timu je odlična, a pripreme za utakmicu idu svojim tokom. Iako imamo osam bodova prednosti, ulazimo u ovaj derbi maksimalno fokusirani i spremni da obradujemo naše navijače i možda već sada napravimo taj ključni korak ka plasmanu u prvoligaško društvo. Pozvao bih ljubitelje fudbala iz našeg grada da u što većem broju dođu na stadion i podrže naše igrače, koji su svojim igrama i ponašanjem apsolutno zaslužili pravu i brojnu podršku sa tribina”, rekao je trener Borca 1926 Darko Rakočević.

Očekuje se da u subotu i brojni ljubitelji fudbala iz cele Zapadne Srbije prisustvuju srpskoligaškom derbiju. Iz uprave čačanskog srpskoligaša su odlučili da predstojeći derbi ima i humanitarni karakter. Na priču o našem sugrađaninu Jovanu Sretenoviću koji boluje od autizma i ogromnoj borbi njegovog oca Radovana da svom sinu obezbedi što bolje i adekvatnije uslove za život nisu ostali imuni u fudbalskom klubu Borac 1926. Sav prihod od prodatih ulaznica će biti uplaćen na račun ovog hrabrog i požrtvovanog oca kako bi svom sinu obezbedio što adekvatnije uslove za život i tako mu olakšao svakodnevnicu.

Zato Čačani ne oklevajte. Dođite u subotu na Gradski stadion da zajedno slavimo, ali i budemo humani. Derbi utakmica 23.kola Srpske lige Zapad počinje u 16 časova.

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti borac utakmica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.672.324 посета
Тренутно на сајту: 259 посетилац(a)