За 30 васпитача и помоћно особље стални радни однос у ПУ „Сунце" 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
За 30 васпитача и помоћно особље стални радни однос у ПУ „Сунце"
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
05.01.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Влада Републике Србије одобрила је општини Горњи Милановац да запосли на неодређено време

укупно 30 васпитача и помоћног особља у Предшколску установу “Сунце”. Пријемом постојећег кадра у стални радни однос, али и запошљавањем нових људи, значајно ће се допринети бољим условима рада, али и већем задовољству запослених, чиме ће и квалитет услуге бити подигнут на много виши ниво.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, фото: Прес служба

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац изразио је захвалност ресорном Министарству и министарки Марији Обрадовић, на потезу који доприноси бољем раду и задовољству запослених у ПУ „Сунце”.

 „Ово је доказ да држава брине о сваком сегменту нашег друштва без обзира на тешку ситуацију изазвану пандемијом Ковид 19. Као сто сам висе пута говорио, наш циљ је да свако дете буде уписано у вртић а да би то остварили, поред недостајућих капацитета, потребно је запослити и довољно кадра. Овим одобрењем Владе Републике Србије створила се могућност да се реши статус васпитача који раде у установи и дуже од  12 година а до данас немају решено статусно питање. Такође, на овај начин стичу се и могућности за нова запошљавања“, истакао је Ковачевић.

Захваљујући одлуци Владе  у ПУ „Сунце” у  Горњем Милановцу стални радни однос добиће шесторо са Високом стручном спремом, четрнаесторо са вишом, четворо са средњом и шесторо са нижом стручном спремом.

 

ГЗС 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PU SUNCE DEJAN KOVACEVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.253.736 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)