Шта је са опозицијом - Како је лечени наркоман постао главни опозиционар у Чачку ?! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Шта је са опозицијом - Како је лечени наркоман постао главни опозиционар у Чачку ?!
Trenutno na sajtu: 377       |       Podeli:
10.01.2023 | 0 коментар(а)



Звучи невероватно али главни наметнути опозиционар у граду на Морави постао је лечени наркоман, који уз помоћ медијског хохштаплера,

што би народ казао „преваранта на квадрат”, власника једног од најпрљавијих и подмуклијег медија у западној Србији, познатог по крађи нафте намењене сиротињи за време тешких ратних дана, покушава да се на фору наметне као једина опозиција.

Просто је нејасно шта се збива са опозиционим странкама које у Чачку имају традиционално велико упориште (Двери, Нова Србија, Демократска странка, ДСС). Неке су скрајнуте, јер су њихови представници већ били део владајуће машинерије, друге су прилично неактивне иако имају кредибилитет, а неке су се загубиле и уместо реалне критике из њих говоре којекакве „млатише” сличне оном из Балуге који се разуме у све од калдрме до васионе. И он је заједно са оним „леченим” постао топузина у рукама бркатог деде и хохштаплера коме је циљ да у неки наредни сазив локалне власти угура бар две будале са којима би као и данас манијачио и заскако народ по Чачку и рекетирао привреднике.

А шта ће бити са овом двојицом букаџија са друштвене мреже и медијског смећа?! Па ништа као и увек. Брката фукара да је знала нешто не би био без икакве имовине, а овај јуноша са фејса по свему судећи мораће поново на терапију јер је само „залечен”.
Међутим, иако се упиру из петних жила да нађу неку закачку за ту њихову револуцију не вреди, јер потцењују народ, а народ није луд. Нико нормалан не може да каже да не ваља променада поред Мораве, прелепо место поплочано и сређено као никад, лошије него каљуга какву смо имали. Свима је јасно да ће будући трг и шеталиште у центру града за који месец имати светски изглед. Само би аветиња из Балуге да се уместо бехатона стави туцаник. Како ли смо се тек давили кад је све било на нафту и мазут кад се сад наводно погушисмо када су све топлане на гас? Ваљало би по њима да се забране шпорети на дрва и роштиљи,... а несмета им вутра? Веома занимљиво.
Све у свему опозиција би требало да се тргне, да се захвали којекаквим хохштаплерима и ако јој је до власти и државе, размишља у том правцу. Овакви у њиховим редовима држаће их заувек приковане за дно, а то није добро. То је највећа услуга онима на власти.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ОПОЗИЦИЈА ЧАЧАК

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.317.471 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)