Тополски „Прелетачевићи“ Драган Јовановић и Игор Петровић 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Тополски „Прелетачевићи“ Драган Јовановић и Игор Петровић
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
04.03.2022 | 0 коментар(а)



Топола – Узаврела политичка ситуација у Тополи, изгледа никкако да се смири .



Наиме, после нешто више од годину дана владавине досадашњи прдседни општине Топола Игор Петровић, затражио је данас у свом видео обраћању да га већ на првом скупштинском заседању разреше дужности коју обавља, због какоје навео новоформиране скупштинске већине која је како је рекао режимска.

Иначе, у Тополи у протеклих годину дана било је доста промена на политичкој сцени . Наиме, Дугогодишњег председника Драгана Јовановића сменио је поскле 16 година, управо Игор Петровић, који је уз подршку нових људи, а као представник СНС-а формирао власт у Тополи, да би након пар месеци доста одборника прешло или на једну или на другу страну дошло до прекомпоновања власти и владавину је преузела Болља Србија Драгана Јовановића, али су Петровића задржали на тој функцији.

Он је у међувремену напустио СНС и прешао у Здраву Србију код Милана Стаматовића.

Владавина Петровића и Јовановића трајала је ових неколико месеци, Јовановић је обављао функцију већника за инфраструктуру, а Игор петровић је био председник општине Топола.

Какв ће се расплет де3стити, пшта очекује Тополце у наредном песриоду, ко ће бити нови председник општине и каква ће ситуација бити, сазнаћемо на седници општине Топола која је заказана за 10. Март, када ћемо видети ко ће бити нови председник.

За сада Драган Јовановић ће у свом обраћању на Фејсбуку је најавио да ће нови председник највероватније бити из редова Боље Србије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


topola preletacevici igor petrovic dragan jovanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.915.478 посета
Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)