Веће са 400.000 динара подржало одржавање „Турнира шампиона” у Ужицу 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Веће са 400.000 динара подржало одржавање „Турнира шампиона” у Ужицу
Trenutno na sajtu: 495       |       Podeli:
08.09.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Градско веће Ужица одлучило је да са 400.000 динара финансијски подржи
Градска управа Ужице, фото: ГЗС

турнира за одбојкашице „Турнир шампиона” који ће се одржати у овом граду. Прихваћено је да Ужице буде покровитељ овог спортског такмичења, а који ће организовати Одбојкашки клуб „Јединство”, у партнерству са Јавним предузећем „Велики парк” Ужице и Спортским савезом Ужице. Ове године, поред одбојкашица „Јединства”, на турниру ће учествовати и екипе „Црвене звезде”, „Тента” и „Уба”. Такође, одлучено је да се са 300.000 динара финансирају активности запослених и волонтера који су радили на пунктовима за вакцинацију у протекла три месеца, наводи се на сајту града.

Усвојен је документ који садржи процене ризика од катастрофа за територију града са анализом могућих дешавања. У њему су, као потенцијалне ситуације наведене, између осталог, одрони, клизишта и ерозија, поплаве, снежне падавине, пожари на отвореном.

Програм постављања комуналне опреме за прикупљање комуналног отпада проширен је са тринаест контејнера за кабасти отпад у Ужицу и са три у Севојну. Ови контејнери ће се постављати последњег викенда у месецу.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice gradsko vece podrska turnir odbojka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.890.090 посета
Тренутно на сајту: 494 посетилац(a)