СНС Чачак: Бранићемо институције града и изборну вољу грађана 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС Чачак: Бранићемо институције града и изборну вољу грађана
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
12.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Одборници Српске напредне странке у Чачку заједно са коалиционим партнерима

одлучили су да, поучени недавним дешавањима испред Градске скупштине града Београда, као и учесталим претњама опозиције, стану у одбрану градских институција и заштите их од терора политичке мањине, наводи се у саопштењу повереништва СНС у Чачку.

“Град Чачак је град љубави, демократије и толеранције, а не град мржње, фашизма, међусобних подела и насиља. Грађани Чачка су више пута јасно показали своју политички вољу и иста не може бити угрожавана од стране оних који поверење грађана Чачка немају.

Фото: ГЗС

За нас је важно да Чачак напредује, да се после деценија стагнације поново развија. Да градимо аутопутеве, нове фабрике, библиотеку, школе, фискултурне сале, да покренемо аеродром, градимо нове путеве и улице, водоводне системе...

После низа учесталих претњи опозиције, најава блокада улица, путева, институција, као одборници бирани огромном већином грађана Чачка, имамо потребу да институције нашег града заштитимо, јер на власт нисмо дошли улицом, већ изборима. Остаћемо до даљег у скупштини града Чачка и овом приликом позивамо надлежне органе ове државе да заштите све институције и слободу кретања грађана и обрачунају се са фашистима, насилницима и политичким профитерима којима су грађани више пута на изборима рекли ’довиђења’ “, наводи се у саопштењу повереништва СНС у Чачку.

 

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns dezurstvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.374.284 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)