Provetravanje političkih prelivoda, poslednja stanica je „Komunalac” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Provetravanje političkih prelivoda, poslednja stanica je „Komunalac”
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
29.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Mirjana Đoković neće više biti pomoćnik gradonačelnika Čačka za oblast zaštite životne sredine već direktor „Komunalca”.



Za tu funkciju jedini je kandidat, dok će aktuelni direktor Branko Pejica biti imenovan na poziciju finansijskog direktora.

Đokovićeva je u svom političkom uzletu promenila nekoliko stranaka. Kao predsednik Opštinskog odbora Socijaldemokratije dospela je na mesto zamenika direktora u Nacionalnoj službi za zapošljavanje . Uskoro se našla u Novoj Srbiji ali tu se nije zadržala dugo shvativši da nema funkcije pa se preselila u tabor SNS gde je politički napredovala na značajnim pozicijama. Promenila je nekoliko struja u SNS, bila žestoka podrška Aleksandru Radojeviću u vreme kada je bio koordinator GrO SNS-a u Čačku, ali ga se preko noći odrekla i „bezrezervno” podržala Lukovića a zatim shvativši ko dolazi, zaklela se Todoroviću. Za Đokovićevu važi mišljenje da je uvek sedela najmanje na dve stolice, ali ono po čemu se izdvojila svakako je da se svima umiljavala, kako svojim nadređanim tako i opoziciji i opozicionim tabloidima sa kojima je od najgorih odnosa postala savršen „ortak“.

Vladan Milić - od regiona do naprednjaka

                                             Političko ,,duplo golo"

Međutim sa ovim potezom gradonačelnik Todorović nije se otarasio svih sličnih ljudi. Pomoćnik Vlade Milić u sličnom političkom sedlu jaše već godinama. Od njega Todorović ima malo vajde i negativne kritike na njegov račun stižu uglavnom zbog takvih ljudi.

A Milić bi morao da objasni da li podržava i finansira razna udruženja koja su najžešća u rušenju gradonačelnika koji mu nije politički odsekao glavu iako je bio viđen za to.Milić, zavaljen u fotelju bez ikakvog značajnijeg učinka morao bi da odgovori na mnoga pitanja. -- - - Kako to da ti pokreti koji organizuju proteste na Kablaru, „trune“ o zelenoj Moravi, šire afere i neistine sa dobro poznate fb stranice dobiju neverovatne finansijske iznose i kako to da se baš on angažuje da im se odmah isplati?!

-Da li se tako trudio oko poplavljenih, seljaka,udruženja voćara,povrtara,pčelara ili paraplegičara ..?

Upravo on treba da objasni narodu koji ne mogu da dobiju pet kamiona šljunka od kakve je vajde oslikavanje silosa koji se ruše u septembru, da li to mora baš da radi sestričina(za 2,4 miliona), koliko koštaju koncerti (ne zna se koji), koliko vrede murali DUK-a (ne znas se koji i gde) i da li je tačno da je UZLET vredan 12 miliona dinara (od 4,7 polovina već plaćena)??

  • Koje je to udruženje koje ima dva člana, sa sedištem u privatnj kući u Mostarskoj?
  • Da li je moguće da jedan logo sajta vredi 580.000 dinara, a fotografije snimatelja iz Ivanjice koji je zabeležio kako zanosno škrabaju silos 186.000??
  • Mnogo je pitanja upravo za ovog gospodina koji se u SNS prebacio preko noći iz Dinkićevih radova. Nije li možda zbog ovih ,,političkih poteza“ zaštićen kao ,,beli medved“ od tabloidne i opozicione štampe? No, nije retka situacija da ti poslednji u borbi stignu prvi kao pobednici i ponovo uskoče u neko političko sedlo. Ali na žalost, nije on poslednji koji je Todoroviću kamen oko vrata.

Ima ih još kojima se posrećilo da na čelu grada imaju izuzetno sposobnog gradonačelnika dok su oni tu da „skrckaju“ mandat i iskoriste trenutak za sebe. Briga njih i za Todorovića i Vučiča i Čačak i Čačane.. Zato bi bilo najbolje da odmah pređu u Komunalac dok ima mesta!

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak mirjana djokovic vlade milic komunlac grad gradonacelnik milun todorovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.302.584 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)