Дејан Петровић напунио градски трг у Чачку 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Дејан Петровић напунио градски трг у Чачку
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
22.07.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Неколико хиљада Чачана на градском тргу имало је синоћ прилику да ужива у традиционалним звуцима трубе



али и у обрадама домаћих и страних хитова на концерту Дејан Петровића и Биг Бенда, чиме је најављен почетак ЕтноФеста и Културног лета у граду на Морави.

Дејан Петровић и Биг Бенд, Фото: ГЗС

„Оно што можемо очекивати јесу наступи међународних група које су дошле са три континента, Колумбије, Мексика, Америке и Мађарске који ће наступити на градском тргу и у наредна три дана на градском тргу, у Атомској бањи Горња Трепча и на Сабору фрулаша у Прислоници презентирати нама њихову традицију и културу”, рекао је директор Туристичке организације Чачак, Војин Јаковљевић.

Публика на Етнофесту, Фото: ГЗС

Вечерас за 20:30 заказано је свечано отварање ЕтноФеста чему ће претходити дефиле на коме ће учествовати и 150 учесника из иностранства.

У оквиру овогодишњег Етнофеста биће одржан и први Сајам туризма у Чачку.

„Ми смо дошли на идеју да покренемо сајам туризма, с обзиром на то да учествујемо на доста промоција и доста сајмова и у Србији и у региону, да током овог Културног лета покренемо први Међународни сајам туризма. До сада је се одазвало 15 локалних и регионалних туристичких организација, не само из Србије већ и из региона, из Босне и Херцеговине и Црне Горе. Очекујемо заиста велику посећеност”, додао је Јаковљевић.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


etno fest dejan petrovic cacak kulturno leto

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.927.172 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)