Републичко такмичење у стрељаштву: Горњомилановчани покупили медаље 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Републичко такмичење у стрељаштву: Горњомилановчани покупили медаље
Trenutno na sajtu: 386       |       Podeli:
21.12.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Овогодишњи организатор, ОСИУРС републичког такмичења у стрељаштву за ученике и ученице основних и средњих школа, Савез за

школски спорт Србије реализовао је ово такмичење 20.децембра 2021. године у Ваљеву. Горњи Милановац су представљале две екипе основних, две екипе средњих школа, као и један појединац.

Пионири ОШ „Момчило Настасијевић“ су освојили 1.место, а екипу чине Стефан Аговић, Урош Петковић и Никола Ђоковић. Пионирка Анђелија Стевановић из ОШ „Момчило Настасијвић“ је освојила 1.место у појединачној конкуренцији, док је екипа пионирки ОШ „Момчило Настасијевић“, коју чине: Анђелија Стевановић, Драгана Јовановић и Милица Јоцовић освојила 5. место. Екипу је предводила наставница Зорица Пршић.

Омладинци ТШ „Јован Жујовић“ су освојили 1.место. Екипу чине Аћимовић Давид, Максимовић Јован и Марјановић Богдан. Ове сјајне момке предводила је наставница Данијела Јовановић. У појединачној конкуренцији Аћимовић Давид је освојио 2.место.

Код омладинки Гимназија „Таковски устанак“ је освојила 2.место, а екипу чине Поњавић Емилија, Ана Јовановић и Мијатовић Тијана, а њих је предводио наставник Предраг Баралић.

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


streljastvo gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.034.834 посета
Тренутно на сајту: 387 посетилац(a)