Највеселија зграда у Чачку: Новогодишња бајка за бројне малишане 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Највеселија зграда у Чачку: Новогодишња бајка за бројне малишане
Trenutno na sajtu: 504       |       Podeli:
30.12.2020 | 0 коментар(а)



На само једном спрату овог стамбеног објеката живи чак 23 малишана, а пет породица има по троје деце, преноси РИНА.
Фото: РИНА

Креативни родитељи већ неколико година уназад пред Нову годину удруже снаге и оките свој заједнички ходник, па кад се отворе врата лифта за станаре почиње магија, пише РИНА.

„Идеја је потекла од мајки које имају троје деце и сви смо је прихватили. Већ традиционално китимо ходник, а сада је заиста уложено баш доста труда и мислили смо на многе детаље који радују нашу децу. Они овде проводе време заједно, играју се, друже и та њихова љубав, као и слога су заправо најважнији. Ова акција пред нову годину, није једина коју заједно организујемо, има их и преко лета јер се трудимо да деци приуштимо здраво одрастање“, рекао је за РИНУ Александар Стефановић из Чачка.

Деда Мразу, поклонима и украсима, као и обично највише се радују малишани,а централним градским улицама већ данима круже новогодишње кочије. Једини возач рикше у Србији, млади Драган Толић, обукао је одело Деда Мраза, налепио велику белу браду, па малишани мисле да је управо стигао са Северног пола и то – бициклом.

„Идеја је од самог старта заживела. Деца су одушевљена и осећају се као у неком филум јер их вози Деда мраз. Ови мањи који и даље верују у приче, убеђени су да сам прави онај лик из бајки што живи у Лапонији. Радознали су што немам ирвасе, већ бициклу, али су у сваком случају презадовољни“, рекао је чачански Деда Мраз.

На фотограсифање на овој јединственој рикши чека се у реду и по пола сата, и управо је то у доба короне једна од ретких лепих слика која је у последњих неколико месеци послата из Чачка.

 

 

ГЗС / РИНА 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DEDA MRAZ zgrada deca aco ivana rina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.523 посета
Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)