Момировић: Неће се обустваљати радови, не повлачимо се ни са једног градилишта 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Момировић: Неће се обустваљати радови, не повлачимо се ни са једног градилишта
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
21.07.2022 | 0 коментар(а)



Краљево - Министар Томислав Момировић обишао је данас радове на деоници ауто-пута „Моравски коридор” од Краљева до Чачка
Министар Момировић обишао радове на „Моравском коридору”, Фото: ГЗС

и том приликом нагласио да се неће обуставити радови ни на једном градилишту упркос ситуацији у Европи, која свакако отежава и радове на свим пројектима које је Влада Србије започела.

„Ми ћемо за нешто више од годину и по дана повезати Краљево са ауто-путем Милош Велики. Ми ћемо до краја ове године повезати Крушевац са Коридором 10. Ми ћемо за око 3 године завршити овај Моравски коридор, највеће градилиште у овом тренутку у нашој земљи. Не одустајемо ни од једног пројекта. Не повлачимо се ни са једног градилишта. Инсистирамо на роковима, завршавамо све обавезе које ми као Влада преузимамо. И погледајте колико је то другачије од онога што видимо у целој Европи. Погледајте каква је Србија постала земља. Колико ми данас снаге имамо. Колико одговорности ми показујемо када реализујемо ове пројекте. ”, рекао је министар Момировић.

Момировић је нагласио да у изградњи нових саобраћајница неће бити изостављен ниједан део земље као и да нам је сада најпотребнија храбра политика председника Вучића којом смо, како је рекао до сада успели да реализујемо бројне пројекте.

„Ми данас градимо десет ауто-путева и брзих саобраћајница. Градимо брзу пругу од Новог Сада до Суботице, градимо пругу да спојимо Београд, али и Нови Сад и Суботицу са Будимпештом .Од октобра крећемо офанзивније да радимо на пројекту брзе пруге од Београда до Ниша. Незаборављамо овај део земље. Краљево ће за годину дана имати ауто-путем везу с остатком земље. Чачак ће имати везу из три правца, из три правца ће имати ауто-пут. Деценијама смо пшричали о неопоходности да Чачак буде повезан ауто-путем. Ми данас причамо кад ћемо завршити део до Пожеге, кад ћемо завршити до Дуге Пољане. И не одустајемо, не заустављамо се. И нећемо стати. Какве год да буду околности у Европи. Ми морамо да покажемо снагу. Морамо да покажемо одговорност. Све ове пројекте које ми спроводимо, спороводимо захваљујући фискалној коснолидаицји и храброј политици Александра Вучића у то време. Нама је таква политика опет потребна у овим тешким околностима по Европу. Ако желимо да наставимо са инвестицијама, ако желимо да наставимо тренд раста плата, раста пензија, то је основа наше политике”, рекао је министар Момировић.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MOMIROVIC MINISTAR MORAVSKI KORIDOR EVROPA RADOVI GRADILISTA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.989.604 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)