Асфалтирано пет путних праваца у Горјанима (ВИДЕО) 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Асфалтирано пет путних праваца у Горјанима (ВИДЕО)
Trenutno na sajtu: 773       |       Podeli:
24.10.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - У последњих неколико недеља настављене су активности везане за изградњу нове и реконструкцију постојеће

путне инфраструктуре у Месној заједници Горјани.

Никола Максимовић, директор ЈП „Ужице развој” је приликом обиласка радова, истакао да је ове године у Месној заједници Горјани урађено пет путних праваца у вредности од око 4 милиона динара.

Никола Максимовић директор ЈП „Ужице развој”

„Ове године урадили смо два уговора са Месном заједницом Горјани, један из ове и један из прошле године. Јавно комунално предузеће „Нискоградња“ изводило је радове по једном уговору чији је предмет асфалтирање пута од 600м у Шибалићима. Четири преостала путна правца радила је фирма Транскоп из Чајетине. Од та четири урађена су два нова путна правца у Тешовићима и Турунчићима, а радили смо и реконструкцију два путна правца у Савићима и Милосављевићима. Надамо се да ће нас послужити лепо време како би што више успели да урадимо до краја грађевинске сезоне“, наводи Максимовић.

Радови су финансирани удруженим средствима грађана и Града Ужица. Јавно предузеће „Ужице развој“ спремило је комплетну документацију и учествовало у спровођењу тендера.

„Око 20 домаћинстава је добио нови пут који им омогућава несметано обављање пољопривредних послова, а и са новим путем ближи смо и Ужицу и Пожеги“, навео је председник режијског одбора за изградњу пута Ненад Шибалић.

ГЗС





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.045.841 посета
Тренутно на сајту: 774 посетилац(a)