Ugašen požar u prijepoljskom selu Babine, izgorelo preko 100 hektara 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Ugašen požar u prijepoljskom selu Babine, izgorelo preko 100 hektara
Trenutno na sajtu: 450       |       Podeli:
02.04.2024 | 0 коментар(а)



Prijepolje – Požar koji je u ponedeljak na površini od oko 100 hektara, pod šumom i niskim rastinjem



buknuo u prijepoljskom selu Babine ugašen je noćas. Vatrogascima iz Prijepolja u gašenju požara pritekle su u pomoć kolege iz Priboja, Nove Varoši, Užica i Novog Pazara, a pomagalo je i lokalno stanovništvo i radnici Komunalnog preduzeća, čije dve cisterne su bile na terenu.

Na ruku vatrogascima išli su vremenski uslovi, kiša koja je tokom noći padala pomogla je da se smanji rizik od ponovnog širenja požara.

Prema rečima predsednika opštine Prijepolje Draga Popadića, koji je sa saradnicima obišao Babine, vatra ni u jednom momentu nije ugrozila domaćinstva.

„Požar je noćas ugašen zahvaljujući brzoj akciji vatrogasaca, kojima su u pomoć pritekle kolege iz drugih gradova, meštani i radnici Komunalnog preduzeća. Jak vetar juče je otežavao gašenje, međutim tokom noći vremenski uslovi su se promenili. Kiša koja je padala pomogla je da se smanji rizik od širenja požara. Vatra nije ugrozila kuće lokalnog stanovništva, a zbog predostrožnosti danas će nekoliko vatrogasaca dežurati u Babinama”, kazao je Popadić.

Zbog čega je došlo do požara još uvek nije poznato.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESTI PRIJEPOLJE BABINE POZAR VATROGASCI GASENJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.629.915 посета
Тренутно на сајту: 451 посетилац(a)