Првенство ССКС: Двоструки тријумф Савића у класи 6 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              Zbog radova u tunelima Savinac i Šarani obustavlja se saobraćaj u levoj tunelskoj cevi              Danas je Međunarodni dan porodice              Pred nama varljivo majsko vreme             

 
Првенство ССКС: Двоструки тријумф Савића у класи 6
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
09.05.2022 | 0 коментар(а)



Трећом и четвртом трком на картодрому у Кули надомак Врбаса настављено је првенство Српског спортског картинг савеза (ССКС).

У свакој класу у оба издања било је дуплих победа.

Куриозитет другог такмичарског викенда дао је рекордан број возача. Од како ССКС организује надметања у Кули, никад их више није било, од 53 пријаве право учешћа после техничког и верификације остварило је 44 возача у седам класа.

У основној Бабини класи два прва места освојила је Сташа Милосављевић, а исто је урадила и старија Петра у класи Мини. Лазар Јоцовић је био на висини задатка у класи 3, што важи и за Уроша Стевановића у класи 4. Гилберт Реитерер је био најбржи у „петици”, односно Виктор Савић у класи 6, а Александар Милосављевић је доминирао у класи 7.


ГЗС/Спортски журнал




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


viktor savic pobednik trke kula karting

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.063.522 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)