Наставак акције "Арес", ухапшена 251 особа 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Наставак акције "Арес", ухапшена 251 особа
Trenutno na sajtu: 268       |       Podeli:
25.07.2017 | 0 коментар(а)



Министар Небојша Стефановић изјавио је да су припадници МУП-а, у наставку акције "Арес", у сарадњи са надлежним тужилаштвима,

Безбедносно-информативном агенцијом, Пореском управом и другим државним органима, ухапсили 251 особу, док су против 367 лица поднете кривичне пријаве у редовном поступку.

Одузето је 66 пушака, од чега две аутоматске, 44 пиштоља, шест бомби, више килограма експлозивних материја и више хиљада комада муниције.

Припадници МУП-а су у претходних пет дана наставили са активностима на сузбијању општег криминалитета на територији читаве Србије, саопштио је МУП.

Акција је у суботу ноћ спроведена и у Чачку, сазнаје Глас западне Србије.

Акција "Арес" у Чачку, фото: Глас западне Србије

"Даноноћним радом полиција је склонила са улица значајну количину оружја. У овој акцији одузето је 66 пушка, од чега две аутоматске, 44 пиштоља, међу којима и два аутоматска, шест бомби, више килограма експлозивних материја и више хиљада комада муниције" рекао је Небојша Стефановић.

Министар Стефановић је истакао да је на територији општине Зајечар пронађена и комплетна илегална радионица за израду ватреног оружја и муниције.

"Полиција је и у претходном периоду интензивно радила на хапшењу нарко дилера, који су и у овој акцији имали у свом поседу више од 27 килограма наркотика свих врста. Њиховим хапшењем наркотици су склоњени са улица, а наша деца су спасена" рекао је министар.

Акција "Арес" у Чачку, фото: Глас западне Србије

Министар унутрашњих послова је навео да је и овом акцијом послата јасна порука да за полицију нема недодирљивих и заштићених.

"Полиција наставља са активностима на сузбијању криминалитета и нећемо стати све док постоји иједан човек који се бави криминалом и који сматра да на такав начин може да угрожава безбедност грађана Србије" поручио је Стефановић.

Глас западне Србије/Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.825.606 посета
Тренутно на сајту: 269 посетилац(a)